Companyia


Qui som?

Som una empresa del sector de les Noves Tecnologies de la informació. Som fabricants de software, analistes i consultors, siguent el nostre principal objectiu oferir valor afegit a les empreses.

Som especialistes en la implantació i posada en marxa de sistemes informàtics de gestió empresarial. El nostre principal objectiu és acompanyar als nostres clients amb la implantació i personalització dels millors sistemes i ferramentes de gestió, depenent sempre de les seues necessitats.

QUORUM ERP és la nostra solució de gestió empresarial, dissenyada específicament per a cobrir les necessitats d’informació de totes i cada una de les àrees de la empresa.

Història

ASOIN 21, S.L. es constituïx en 1998, com a col·laboradors de SSA Ibèrica, fabricant del sistema de gestió BPCS, (Business Planning and Control System), donant suport a la gran empresa.

Després de diversos anys dedicant-nos a assessorar i implantar solucions en empreses multinacionals, principalment fabricants d’automòbils, vàrem decidir fer un pas més.

En 2005, apostàrem per crear el nostre propi sistema de planificació de recursos empresarials, QUORUM ERP, on hem anat aplicant els coneixements adquirits per el nostre personal durant estos anys.

Desde el seu inici, han estat contínues les actualitzacions i millores que s’han anat realitzant sobre QUORUM ERP, per tal de cobrir les necessitats del nostres clients, i adaptar els canvis tecnològics i legislatius que contínuament es presenten.


Des de 2006, col·laborem amb la Universitat Politècnica de València, sent QUORUM ERP el sistema de planificació de recursos empresarials triat com a sistema de referència i utilitzat com a base per a la realització de pràctiques en les assignatures depenents del Departament d’Organització d’Empreses.

El 2012, vàrem llançar QUORUM TPV. Es tracta d’un sistema de gestió de punt de venda que destaca per la seua interfície amigable i intuïtiva, al mateix temps que robust i integrat en la plataforma QUORUM ERP.

Des dels nostres orígens, a través d’una planificació estratègica orientada al client i ampliant l’enfocament sobre l’empresa, ASOIN 21, S.L. busca sempre personal qualificat per al seu àmbit d’actuació, augmentant aixina la seua oferta de productes i servicis per davant de la demanda dels seus clients.

Gràcies a este esperit de creixement i a la satisfacció dels nostres clients, ASOIN 21, S.L. ha aconseguit, 15 anys després, una posició més competitiva dins del mercat.

Missió, visió i valors

En ASOIN 21, tenim com objectiu fonamental, la satisfacció dels nostres clients, independentment del seu status.

Com especialistes en solucions informàtiques, ens adaptem als continus canvis d’un mercat en contínua evolució. Implantem i desenvolupem les millors solucions per a la seua empresa, aportant la nostra cartera de productes i servicis juntament amb més de 35 anys d’experiència en el sector.

Missió

  • Satisfer als nostres clients i ajudar-los a millorar.
  • Estar al costat dels nostres clients per a que puguen abordar amb èxit qualsevol tipus de projecte que els supose un repte tecnològic.

Visió

Volem continuar sent una empresa de referència, respectada i reconeguda al nostre sector per clients, empresaris, col·legues, treballadors, institucions i universitats.

Valors

ASOIN 21, S.L. destaca pel bon ambient que proporcionen els seus treballadors. El nostre equip humà es compon de persones amb esperit de treball en equip, capacitat d’esforç i autogestió. Tècnics molt qualificats que treballen de manera dedicada, amb gran experiència en donar solucions a empreses. Per a nosaltres es molt important la formació continuada del nostre personal, buscant la més alta competitivitat. Intentem que el client estiga atés i informat davant els continus canvis que es produïxen hui en dia.

Aquest website utilitza cookies per a que aconsegueixis la millor experiència d'usuari possible. Si continues navegant, considerem que aceptes el seu ús. Pots obtindre més informació en nostra política de cookies.